MIRËNJOHJE PËR PËRKRAHËSIT E JETËS FETARE

Me 20 shkurt 2024, Myftiu dr. Qenan ef. Ismaili në zyren e tij në “Bezisten” vazhdoi takimet e rregullta vjetore me përkrahësit e projekteve të jetës fetare në Myftininë e Shkupit.
Sot u ndanë mirënjohje për Zejd Sulejman, Restoran Oaza, Adi Impex, Sms Group dhe Gips Imobilia Dizajn, njëkohësisht Myftiu i falenderoi për kontributin e dhënë në shërbim të jetës fetare duke i informuar për së afërmi me aktivitetet e realizuara dhe planet e radhës.
Këto takime do të vazhdojnë edhe ditët në vijim.
Allahu xh.sh ua shtoftë bereqetin dhe mirësitë e kësaj bote e botës tjetër !