MYFIU VIZITOI XHEMATIN E XHAMISË “MULLA HYSEN SAITI” NË LUBIN

Më 3 shkurt 2023 Myftiu i Myftinisë së BFI – Shkup dr. Qenan ef. Ismaili i shoqëruar nga personeli i Myftinisë vizituan xhematin e xhamisë “Mulla Hysen Saiti” në Lubin të Sarajit.
Kjo vizitë vjen në vazhdën e aktiviteteve që realizon Myftiu në xhematet e Myftinisë. Myftiu dhe personeli i Myftinisë u mirëprit nga një numër i madh e xhematlinjëve, hatibi i kësaj xhamie Shefko ef. Zeqoviq dhe këshilli i xhamisë.
Në mesazhin e xhumasë që përcolli Myftiu nga minberi foli për frikën ndaj Allahut Fuqiplotë.