MYFTINIA E SHKUPIT REALIZON EDICIONIN E 28- TË TË EMISIONIT “DRITA E JETËS” NË RADIO SHKUPI

Sonte, 6 shkurt 2020, transmetohet edicioni i radhës i emisionit edukativo – fetar “Drita e Jetës” nën udhëheqjen e Valbona Zunçe – Pajazitit.

Mysafir në emisionin e sontëm është Fidush ef.Ibrahimi
Tema: “Islami dhe dituria”

Emisioni do të transmetohet sonte me fillim nga ora 21:30 – 22:30, në valët e Radio Shkupit.

Zyra për Informim pranë Myftinisë së BFI – Shkup