Myftinia e Shkupit sjell formatin e ri online televiziv “TV MYFTINIA”

Myftinia e Shkupit falë përkushtimit të saj në sferën mediatike me realizimin e suksseshëm të aktiviteteve të njëpasnjëshme, hap për gjithë ndjekësit e projekteve të shumta mediatike formatin televiziv online të titulluar “TV Myftinia”.
Duke ndjekur trendin bashkëkohor në sferën e medias, Myftinia e Shkupit do të publikon gjitha projektet mediatike të realizuara gjatë veprimtarisë me program të veçant ditor, përfshi;

 Emisione
 Hytbe të xhumasë
Këshilla
Radio-emisione
Ngjarje (evente)
Programet kushtuar Ditëve dhe Netëve të dalluara
Tribuna
Ligjerata mujore