MYFTINIA E SHKUPIT VAZHDON ME NDESHJET JAVORE TË FUTBOLLIT

Sonte, më 11 shkurt 2020, në sallën sportive të gjimnazit ‘Zef Lush Marku’ u zhvillua ndeshja e futbollit ndërmjet operativës dhe hoxhallarëve të Myftinisë.

Ndeshjet e futbollit realizohen çdo të martë me fillim nga ora 20:00.

Zyra për Informim pranë Myftinisë së BFI – Shkup