MYFTINIA E SHKUPIT VAZHDON ME ORGANIZIMIN E NDESHJEVE JAVORE TË FUTBOLLIT

Më 28 janar 2020, në sallën sportive të gjimnazit ‘Zef Lush Marku’ u zhvillua ndeshja e futbollit ndërmjet hoxhallarëve dhe operativës së Myftinisë.

Ndeshjet e futbollit realizohen çdo të martë me fillim nga ora 20:00.

Zyra për Informim pranë Myftinisë së BFI në RMV- Shkup