MYFTINIA E SHKUPIT VAZHDON ME REALIZIMIN E EMISIONIT JAVOR “KËSHILLA E XHUMASË”

Në emisionin tashmë të mirënjohur për dëgjuesit, nën udhëheqjen e referentit të Myftinisë prof.Rexhep Imeri, ftohen çdo të premte, teologë e profesorë për të trajtuar tema të ndryshme për dëgjuesit e Radio Vatit.

Mysafir i radhës ishte hoxhë Samedin ef.Ismaili, hatib dhe imam në Xhaminë me Dy Minare të fshatit Luboten (Shkup).

Tema: “Uniteti i Ummetit”

Emisionet transmetohen çdo të premte ora 12:00.

Zyra për informim pranë Myftinisë së BFI në RMV – Shkup