MYFTIU I FTUAR NË EDICIONIN 32-TË TË EMISIONIT “KËSHILLA E XHUMASË” NË RADIO VATI

Sot, 17 janar 2020, nën udhëheqjen e referentit të Myftinisë Nexhmi ef.Ferati, transmetohet edicioni i radhës në kuadër të emisionit “Këshilla e xhumasë”.
I ftuar në edicionin e 32-të emisionit është Myftiu Dr.Qenan ef.Ismaili, i cili foli mbi aktivitetet e realizuara përgjatë vitit 2019 si dhe planin strategjik të aktiviteteve për vitin 2020.

Emisioni do të transmetohet sot (e xhuma), ora 11:00.

Zyra për informim pranë Myftinisë së BFI në RMV – Shkup