MYFTIU I SHKUPIT PËR XHUMA VIZITOI XHEMATIN E FSHATIT ÇAJLANË TË KOMUNËS SARAJ

Krahas një muaji të ngjeshur me vizita të xhemateve të nënqiellit të Myftinisë së Shkupit në muajin e bekuar të Ramazanit xhumanë e parë pas këtij muaji Myftiu i Shkupit Mr. Qenan ef. Ismaili i shoqëruar nga referenti Prof. Rexhep ef. Imeri për të dhënë këshillë në hutben e xhumasë zgjodhi xhematin e xhamisë së fshatit Çajlanë të komunës Saraj. Një mikpritje e ngrohtë nga xhemati, këshilli i xhamisë si dhe imami që shërben në këtë xhami Hasip ef. Saqipi e cila vëreheshte si nga ndjekja e ligjëratës së Myftiut po edhe përgjatë përshëndetjes pas namazit.
Falënderojmë hoxhën dhe xhematin për mikptitjen.
Lusim Allahun për dua dhe namaz të pranuar.
Zyra për informim pranë Myftinisë së BFI në RMV – Shkup

[ngg src=”galleries” display=”basic_thumbnail”]