MYFTIU MBAN HYTBEN E XHUMASË NË XHAMINË E LAGJES BARDHI TË FSHATIT BLLACË.

Sot, më 10 janar 2020 , Myftiu Dr.Qenan ef.Ismaili i shoqëruar nga referenti përgjegjës për rajonin e Karadakut Fejsall ef.Kadriu, përcolli mesazhin e ditës së xhuma në xhaminë ‘Bardhi’ të fshatit Bllacë.

Myftiu u mirëprit nga hatibi i xhamisë Abdulbaki ef.Llokmani dhe xhemati i xhamisë së këtij fshati.

“Besimtari i mirë në jetën e tij jeton mes frikë-respektit ndaj All-llahut dhe shpresës ndaj mëshirës dhe faljes nga ana e Tij, por, mbi gjitha ai din t’i jep përparësi mendjes, me maturi merr çdo vendim, para çdo fjale të thënë, para çfarëdo veprimi që ndërmer, i mendon pasojat.” – tha mes tjerash Myftiu në hytben e xhumasë.

Zyra për Informim pranë Myftinisë së BFI në RMV – Shkup

.

Sot, më 10 janar 2020 , Myftiu Dr.Qenan ef.Ismaili i shoqëruar nga referenti përgjegjës për rajonin e Karadakut Fejsall ef.Kadriu, përcolli mesazhin e ditës së xhuma në xhaminë ‘Bardhi’ të fshatit Bllacë.

Myftiu u mirëprit nga hatibi i xhamisë Abdulbaki ef.Llokmani dhe xhemati i xhamisë së këtij fshati.

“Besimtari i mirë në jetën e tij jeton mes frikë-respektit ndaj All-llahut dhe shpresës ndaj mëshirës dhe faljes nga ana e Tij, por, mbi gjitha ai din t’i jep përparësi mendjes, me maturi merr çdo vendim, para çdo fjale të thënë, para çfarëdo veprimi që ndërmer, i mendon pasojat.” – tha mes tjerash Myftiu në hytben e xhumasë.

Zyra për Informim pranë Myftinisë së BFI në RMV – Shkup