MYFTIU MYSAFIR NË TV21

Më 27 mars 2023, Myftiu i Myftinisë së BFI – Shkup dr. Qenan ef. Ismaili ishte mysafir i emisionit Pastel në TV21.
Në këtë emision, me gazetaren Flora Shabani, Myftiu foli për Ramazanin, përfitimet shpirtërore, fizike dhe shëndetësore të tij.