MYFTIU MYSAFIR NË TVM2

Më 23 mars 2023, Myftiu i Myftinisë së BFI – Shkup dr. Qenan ef. Ismaili ishte mysafir i emisionit Ritmi i ditës në TVM2.
Në këtë emision, me gazetaren Semra Ajeti, Myftiu foli reth rëndësisë së Ramazanit dhe rolit të tij në shoqëri.