MYFTIU PËRCOLLI MESAZHIN E XHUMASË NË XHAMINË E FSHATIT BELIMBEG

Sot, 7 shkurt 2020, Xhamia e fshatit Belimbeg ishte përzgjedhja e Myftiut dr. Qenan ef. Ismaili që të përcjellë mesazhin e hytbes së ditës së xhuma.

Hatibi i xhamisë hfz. Ejup ef. Kadriu i shoqëruar nga anëtarët e këshillit të xhamisë dhe xhemati i pranishëm mirëpritën Myftiun dhe referentët e Myftinisë.

“Tiparet e besimtarit të mirëfilltë” ishte tema që e trajtoi dhe nga e cila nxorri mesazhin e hytbes së ditës së sotshme.

Pas faljes së namazit, Myftiu ndau kohë për një bisedë të shkurtër me hatibin e xhamisë dhe xhematlinjtë ku u njoftua për së afërmi mbi jetën fetare të kësaj ane.

Zyra për Informim pranë Myftinisë së BFI – Shkup