MYFTIU PËRCOLLI MESAZHIN E XHUMASË NË XHAMINË E FSHATIT DËRZHILLOVË

Sot, 20.09.2019, Myftiu Dr.Qenan ef.Ismaili i shoqëruar nga operativa e Myftinisë vizitoi xhematin e fshatit Dërzhillovë.

Besimtarët e këtij fshati në krye me hoxhë Nuri ef.Sejdi i cili shërben si imam, hatib dhe mualim në këtë xhami, mirëpritën ardhjen e Myftiut dhe operatives së Myftinisë.

Myftiu në hutben e xhumasë përcolli disa mesazhe për hirë të kësaj dite të bekuar, në theks të veçantë foli më tepër mbi rëndësinë dhe dobinë e të menduarit pozitiv për njëri tjetrin, sepse ne jemi pjesë e një trungu të përbashkët, një ummeti që ofron pozitivitet e mirësi në çdo gjendje.

Myftiu mesazhin e xhumasë e përcolli në gjuhën maqedone, për nder të besimtarëve të këtij fshati.

Pas faljes së namazit, Myftiu ndau kohë për të dëgjuar nga afër kërkesat direkte, nevojat dhe për tu njoftuar mbi ecurinë e punës nga ana e këshillit të xhamisë.

Zyra për Informim pranë Myftinisë së BFIM në RMV – Shkup