MYFTIU PËRCOLLI MESAZHIN E XHUMASË NË XHAMINË E FSHATIT IDRIZOVË

Më 13 nëntor 2020, (e xhuma), Myftiu dr.Qenan ef. Ismaili i shoqëruar nga operativa e Myftinisë, vizitoi xhematin e xhamisë së fshatit Idrizovë.

Hatibi i xhamisë Bajram ef.Bejta, i shoqëruar dhe xhemati i pranishëm i kësaj ane mirëpritën Myftiun dhe referentët e Myftinisë.

Mes tjerash, në hytben e xhumasë Myftiu tha:

“Pasqyra e imanit dhe zemrës së besimtarit të vërtetë pasqyrohet nëpërmjet ndjenjenjës se dhembshurisë dhe sakrificës që posedon ndaj tjetrit.”