MYFTIU PËRCOLLI MESAZHIN E XHUMASË NË XHAMINË E FSHATIT KONJARE E POSHTME

Më 20 nëntor 2020, (e xhuma), Myftiu dr.Qenan ef. Ismaili i shoqëruar nga operativa e Myftinisë, vizitoi xhematin e xhamisë së fshatit Konjare e Poshtme.

Hatibi i xhamisë Amer Fekiq dhe xhemati i pranishëm i kësaj ane mirëpritën Myftiun dhe referentët e Myftinisë.

Pas namazit të xhumasë Myftiu ndau kohë për të dëgjuar për së afërmi kërkesat e këshillit dhe hatibit të xhamisë.