MYFTIU PËRCOLLI MESAZHIN E XHUMASË NË XHAMINË E FSHATIT MOJANCË

Sot, 26 qershor 2020, Myftiu dr.Qenan ef.Ismaili i shoqëruar nga operativa e Myftinisë, vizitoi xhematin e xhamisë së fshatit Mojancë.

Hatibi i xhamisë Nesip ef.Demiri i shoqëruar dhe xhemati i pranishëm mirëpritën Myftiun dhe referentët e Myftinisë.

Myftiu ndau kohë për të bisesuar me besimtarët e pranishëm për t’u njoftuar për së afërmi me sfidat dhe jetën fetare në këtë fshat.

Zyra për Informim pranë Myftinisë së BFI – Shkup