MYFTIU PËRCOLLI MESAZHIN E XHUMASË NË XHAMINË “HAXHI NAZIF”

Sot, 7 gusht 2020, Myftiu dr.Qenan ef.Ismaili i shoqëruar nga operativa e Myftinisë, vizitoi xhematin e xhamisë së fshatit Rashtak

Hatibi i xhamisë Florin ef.Ademi dhe xhemati i pranishëm i kësaj ane mirëpritën Myftiun dhe referentët e Myftinisë.

Në hytben e xhumasë Myftiu tha:

“Ai njeri që ka ambicie për pozitë në këtë botë dhe pretendon që të bartë mbi supet e veta një amanet duhet që të i plotëson disa kritere bazë: Të jetë kompetent në atë fushë, i drejtë dhe besimtar.”

Zyra për Informim pranë Myftinisë së BFI në RMV – Shkup