MYFTIU PËRCOLLI MESAZHIN E XHUMASË NË XHAMINË “JAHJA PASHA”

Me datë6 shtator 2023, Myftiu dr. Qenan ef. Ismaili përzgjodhi xhaminë e “Jahja Pashës” që të përcjellë mesazhin e hytbes së xhumasë.
Në shoqërimin e sekretarit të Myftinisë mr. Nexhmi ef. Ferati, referentëve h. Fejsall ef. Kadriu, hfz. Irfan ef. Sulejmani, h. Ali ef. Ziberi dhe z. Arment Halimi, Myftiu dr. Qenan ef. Ismaili mbajti hytben e xhumasë dhe i priu xhematit në faljen e namazit.
Nuk mungoi pritja vëllazërore e imamit të xhamisë, anëtarëve të këshillit dhe xhematit të xhamisë.
Myftiu mes tjerash në hutben e tij theksoi dy pika të rëndësishme për pastrimin e zemrës nga ndryshku i dynjasë, leximin e Kur’anit dhe përkujtimi i vdekjes.