MYFTIU PËRCOLLI MESAZHIN E XHUMASË PARA BESIMTARËVE TË XHAMISË SË FSHATIT ÇIFLIK TË PETROVECIT

Sot, 24 janar 2019, Myftiu dr.Qenan ef.Ismaili i shoqëruar nga operativa e Myftinisë, vizitoi xhematin e xhamisë së fshatit Çiflik të komunës së Petrovecit.

Hatibi i xhamisë Nexhat ef.Dërndar i shoqëruar dhe xhemati i pranishëm i kësaj ane mirëpritën Myftiun dhe referentët e Myftinisë.

Në hytben e xhumasë Myftiu tha:
“Kriteri bazë për pranimin e veprave tona është sinqeriteti, apo synimi i pastërt në kryerjen e një vepre. Qëllimi i mirë, i sinqertë në punë është më i vlefshëm se vetë puna dhe se punët pa nijet të sinqertë dhe syefaqësi nuk janë të pranueshme tek All-llahu”

Zyra për Informim pranë Myftinisë së BFI në RMV – Shkup