MYFTIU PRITI NË TAKIM KRYETARIN E KOMUNËS SHUTO ORIZARE

Më 2 maj 2023, në zyrat e Myftinisë, Myftiu dr. Qenan ef. Ismaili priti në takim kryetarin e Komunës Shuto Orizare z . Kurto Dudush.
Në këtë takim me kryetarin, Myftiu bisedoi për bashkëpunim konkret në projekte konkrete për besimtarët dhe xhamitë që gravitojnë në këtë komunë.
Kryetarit, Myftiu i dhuroi kompletin e botimeve të Myftinisë në gjuhën Maqedone.