MYFTIU TAKOI KALIGRAFIN E MIRËNJOHUR

Me datë, 11 dhjetor 2023, Myftiu Dr. Qenan ef. Ismaili priti në zyrën e Myftinisë kaligrafin e mirënjohur, h. Hafiz ef. Izairi.
Ky i fundit ka kryer punime kaligrafike në shumë xhami në vend dhe më gjërë, sëfundmi rregulloi dekorimet në Bezisten, duke rikthyer bukurinë e saj pas dëmtimeve nga shiu.
Myftiu e falenderoi mjeshtrin e madh për kontributin me lutje që Allahu i Madhërishëm ta shpërblejë për përkushtimin dhe punën e tij artistike.
No photo description available.