MYFTIU TAKOI KËSHILLIN INICUES TË XHAMISË SË FSHATIT ALLDINCË

Me datë, 19 dhjetor 2023, Myftiu i Shkupit dr. Qenan ef. Ismaili në zyren e tij në Myftini, priti në takim dashamirët e fesë dhe xhamisë, në krye me h. Ferid ef. Selimi, me të cilët bashkëbiseduan për të mirën e fshatit Alldincë.
Në këtë takim të dobishëm, u zgjodhë Këshilli Inicues për rindërtimin e xhamisë së fshatit, e cila është në gjendje shumë të rëndë.
Pas kryerjes së të gjitha procedurave, së shpejti do të fillojnë punimet në këtë shtëpi të Zotit.
Lusim Allahun e Madhërishëm që t’i shpërblenë të gjithë kontribuesit në këtë vepër madhore.
May be an image of 6 people