MYFTIU TAKOI KRYETARIN E SHOQATËS MIRËSIA

Me datë 21 shkurt 2024, Myftiu i Shkupit dr. Qenan ef. Ismaili takoi kryetarin e shoqatës për personat me nevoja të veçanta z. Abaz Berisha dhe nënkryetaren Elijesa Ameti Aziz. Takimi në fjalë kishte të bëjë me projektet e shoqatës “Mirësia” ku Myftiu uroi për sukseset e deritanishme në realizimin e të gjitha projekteve dhe shqyrtuan mundësit e bashkpunimit ndërmjet “Mirësia” dhe Myftinisë së Shkupit.