MYFTIU TAKOI PROFESORËT NGA ÇANAKALE

Me datë 9 shkurt 2024, Myftiu i Shkupit dr. Qenan ef. Ismaili priti në zyrë mysafirët nga R. Turkiyes, Hikmet Şavluk ndihmës dekan, Kenan Sevinç ndihmës dekan, Yusuf Izetin Aktaş, Mustafa Dikmen, profesorë të angazhuar në fakultetin teologjik pranë universitetit “18 Mars” në Çanakale, të shoqëruar nga studentët Jusuf Beqiri dhe Jasin Kamberi.
Myftiu i Shkupit dr. Qenan ef. Ismaili i njoftoi për aktivitetet e Myftinisë dhe jetën fetare në Shkup.
Në fund të takimit u dhuroi botimet e Myftinisë dhe i falenderoi për vizitën.