MYFTIU VIZITOI XHEMATIN E XHAMISË “SELAM” NË OGNJANCË

Më 10 mars 2023 Myftiu i Myftinisë së BFI – Shkup dr. Qenan ef. Ismaili i shoqëruar nga personeli i Myftinisë vizituan xhematin e xhamisë “Selam” në Ognjancë.
Kjo vizitë vjen në vazhdën e aktiviteteve që realizon Myftiu në xhematet e Myftinisë. Myftiu dhe personeli i Myftinisë u mirëprit nga xhematlinjtë, hatibi i kësaj xhamie Zaim ef. Sulisi dhe këshilli i xhamisë.
Me këtë rast, nga minberi Myftiu përcolli mesazhin e xhumasë dhe udhëhoqi xhematin në faljen e namazit.