MYFTIU VIZITON XHAMINË E FSHATIT ALLDINCË

Më datë 4 shkurt 2024, Myftiu dr. Qenan ef. Ismaili, vizitoi xhaminë e fshatit Alldincë e cila gjindet rreth 50 km largë qendrës së Shkupit.
Fal angazhimit të këshillit inicues dhe donatorëve pritet së shpejti të fillojnë punimet për rindërtimin e xhamisë duke patur parasysh gjendjen aktuale që është mjaft e rënduar