NAMAZI I XHUMASË SË DYTË

Me datë 16 shkurt 2024, u fal namazi i xhumasë së dytë në xhaminë Isa Beu, si lehtësim për nxënësit, studentët dhe punëtorët.
Namazin xhumasë e udhëheqi referenti i Myftinisë h. Ali ef. Ziberi
E lusim Allahun e Madhërishëm që të gjitha ibadetet të janë të pranuara.