NDËRRON JETË HFZ. ADEM ABAZI

Hfz. Adem Abazi (1958-2021)

Më 17 gusht 2021, ndërroi jetë Hfz. Adem Abazi në prani të një numri të madh besimtarësh është varrosur në varrezat e fshatit Lubeten. Hfz Adem Abazi hifzin e kishte të kryer në moshën 14 vjeçare tek hfz .Idriz ef. Idrizi.
Aktiviteti i tij ishte kryesisht leximi i Kuranit para xhematit të xhamisë Sulltan Murat dhe xhaminë Allaxha në Shkup.

Lusim Allahun Fuqiplotë varrin tia bën bahçe xhenneti ndërsa familjarëve ua shtoftë durimin dhe takimi i fundit qoftë xhenneti.