NJOFTIM – KURBANI 2021

Myftinia e Shkupit njofton të gjithë ata që dëshirojnë ta dhurojnë kurbanin e tyre se zyret tona do të vazhdojnë të jenë të hapura edhe gjatë fundjavës, ditën e shtunë dhe ditën e diel: (17.07.2021 dhe 18.07.2021) prej ora 08:30 deri në ora 16:30.

Orari i punës do të organizohet përmes kujdestarisë.

Me respekt,
Myftinia e BFI – Shkup