NXËNËSIT E SHOQATËS PËR EDUKIM DHE HULUMTIM “NESIL” VIZITUAN MYFTININË

Me datë 28 tetor 2023, Myftiu dr. Qenan ef. Islmaili mirëpriti në Myftininë e Shkupit nxënësit që e ndjekin kursin pranë Shoqatës për Edukim dhe Hulumtim “Nesil”, të udhëhequr nga mësueset e tyre në krye me Muhsin Kurtish, të cilët në programin e tyre kanë dhe vizitat e ndryshme që realizojnë me nxënësit, ku ata u njoftuan për së afërmi nga Myftiu dr. Qenan ef. Ismaili për organizimin e jetës fetare në Myftininë e Shkupit.
Në fund të takimit, Myftiu i’u dhuroi “Ilmihalin” në gjuhën turke si botim i Myftinisë së Shkupit, ndërsa në emër të Shoqatës “Nesil” Myftiut i’u dhurua një dhuratë simbolike.
Nxënësve ju urojmë shëndet dhe shumë suksese tjera në jetë!
May be an image of 11 people and text