RIFILLOI AKTIVITETI SPORTIV ME IMAMAT E XHAMIVE

Aktiviteti sportiv – futboll me hoxhallarët aktivë nëpër xhami pas një pushimi për një periudhë kohore, nga kjo javë filloi përsëri. Ky aktivitet sportiv zhvillohet çdo javë në stadiumin afër Gjimnazit Zef Lush Marku në lagjen Veri.
Kënaqësia është në lojën aktive dhe vëllezërore nga të gjithë lojtarët pjesëmarrës.