SEANCA E DYTË E DËGJIMIT TË HAFIZIT TË RI ENSAR ÇAJANI

Dje, më 7 qershor 2021 (e hënë), para komisionit për vlerësim të hafëzllarëve pranë Myftinisë së Shkupit u realizua seanca e dytë e dëgjimit të hafizit të ri Ensar Çajani.
Para fillimi të seancës së dëgjimit, fjala e rastit i takoi dr. Fatmir ef. Zaimit.
Hafizi para komisionit lexoi xhuzin 7, 8, 9, 10, 11, dhe 12.
Dëgjimi i hafizit do të vazhdojë edhe gjatë ditëve në vazhdim.
Lusim Allahun xh.sh. që hafizit të i jep sukses në mbrojtjen e hifzit!