SEANCA E KATËRT E DËGJIMIT TË HAFIZIT TË RI ENSAR ÇAJANI

Sot, më 9 qershor 2021 (mërkurë), para komisionit për vlerësim të hafëzllarëve pranë Myftinisë së Shkupit u realizua seanca e katërt e dëgjimit të hafizit të ri Ensar Çajani.
Para fillimi të seancës së dëgjimit, fjala e rastit i takoi dr. Fatmir
ef. Zaimi.
Më pas, hafiz Ensar Çajani para komisionit lexoi xhuzin; 18, 19, 20, dhe 21.