SEANCA E PESTË E DËGJIMIT TË HAFIZIT TË RI ENSAR ÇAJANI

Sot, më 10 qershor 2021 (e enjte), para komisionit për vlerësim të hafëzllarëve pranë Myftinisë së Shkupit u realizua seanca e pestë e dëgjimit të hafizit të ri Ensar Çajani.
Para fillimi të seancës së dëgjimit, fjala e rastit i takoi dr. Fatmir ef. Zaimit.
Hafiz Ensar Çajani para komisionit lexoi xhuzin; 22; 23; 24 dhe 25.