Скопското Муфтиство го реализира 28-то издание на емисијата „Светлина на животот“ во Радио Скопје

Вечерва , 6 февруари 2020 се емитува следното издание на едукативно –верската емисија „Светлина на животот“ со Валбона Зунче – Пајазити.

Гостин во вечерашната емисија е Фидуш еф. Ибрахими , хатиб во мезџидот Љејљетул Кадр.
Тема : „Исламот и знаењето”

Емисијата ќе се емитува вечерва од 21:30 – 22:30 часот во фреквенциите на Радио Скопје.