TAKIM VLERËSUES MBI PUNËN E REVISTËS “HËNËZA” DHE SEKTORIT TË FEMRËS NË MYFTINI

Me datë, 18 dhjetor 2023, Myftiu dr. Qenan ef. Ismaili, priti në takim kryeredaktoren e revistes për fëmijë “Hënëza”, mualimen Semra Kurtish.
Në këtë takim, kryeredaktorja e njoftoi Myftiun për aktivitetet e realizuara, katër botimet e revistës dhe interesimi i fëmijëve për leximin e revistes “Hënëza”.
Myftiu dr. Qenan ef. Ismaili, vlerësoi lartë të arriturat e redaksisë dhe aktivitetet e realizuara.
Mes tjerash, përgjegjësja para Myftiut paraqiti edhe planin për vitin 2024.
E lusim Allahun e Madhërishëm, që ky vitë të jetë më frytëdhënës dhe revista të arrijë në duart e çdo fëmije.
TAKIM VLERËSUES MBI PUNËN E SEKTORIT TË FEMRËS NË MYFTINI

Më datë 18 dhjetor 2023, Myftiu dr. Qenan ef. Ismaili, priti në takim sektorin e femrës që përfaqësohej nga mualimet, Xheuhere Ramani dhe Arife Iseni.

Në këtë takim përgjegjëset e njoftuan Myftiun për aktivitetet e zhvilluara në këtë sektor dhe sfidat me të cilat u ballafaquan.

Myftiu dr. Qenan ef. Ismaili, të arriturat i përgëzoi dhe ju uroi suksese që në këtë vitë të realizohen më tepër aktivitete në sektorin e gjinisë femërore.
Mes tjerash, përgjegjëset para Myftiut paraqiten edhe planin për vitin 2024.
E lusim Allahun e Madhërishëm, që ky vitë të jetë më i begatshëm në aktivitetet e gjinisë femërore.
#NëShërbimTëJetësFetare #MyftiniaShkup #SektoriFemrës

See less
May be an image of 3 people