URIME MUAJI I RAMAZANIT: BANDEROLAT QË ZBUKUROJNË RRUGËT E SHKUPIT

Për të përkujtuar besimtarët për ardhjen e muajit të bekuar të Ramazanit, Myftinia e BFI – Shkup në lokacionet më të frekuentuara të katër rajoneve; rajoni i qytetit, karadakut, karshiakës dhe dërvenit vendosi banderola me mbishkrim “Urime muaji i Ramazanit” edhe atë; në gjuhën shqipe, maqedone, turke boshnjake dhe rome.