URIME RAMAZANI

Ramadan kareem arabic golden banner design template
O Zot im, ashtu siç na e dhurove Islamin, të lutemi që të na dhurosh mëshirën dhe faljen Tënde në muajin e Ramazanit dhe na nxjerr prej tij duke qenë Ti i kënaqur me ne.
Agjërim dhe lutje të pranuara!