VAZHDOJNË VIZITAT E REFERENTËVE TË MYFTINISË SË SHKUPIT PËRGJATË MUAJIT RAMAZAN (2022/1443H)

Myftinia e Shkupit, në kuadër të aktiviteteve të saj, përgjatë muajit të shenjtë të Ramazanit, ka paraparë vizitat e rregullta kushtuar xhemateve të xhamive të të gjitha rajoneve të Shkupit.
Nga data 10 Ramazan -18 Ramazan 1443H, nga ana e referentëve të Myftinisë së Shkupit; Mr. Nexhmi ef. Ferati, h.Fejsall ef. Kadriu, Hfz. Irfan ef. Sulejmani dhe dr. Fatmir ef. Zaimi u vizituan këto xhami;
Xhamitë e rajonit të qytetit:
▪ Xhamia “Nexhat Shaini” – Vizbeg;
▪ Xhamia me Dy Minare” – Vizbeg;
▪ Xhamia “Haxhi Azem” – Shuto Orizare;
▪ Xhamia “Haxhi Hajredin; – Seravë;
▪ Xhamia “Ebu Bekër Es-Siddik” – Shuto Orizare;
▪ Xhamia “Haxhi Qazim” – Lagjja Gazi Babë;
▪ Xhamia “Bilal Habeshi” – Shuto Orizare;
Xhamitë e rajonit të Karshiakës;
▪ Xhamia “Ataullah Hoxha” – Studeniçan;
▪ Xhamia “Karshiaka” – Batincë;
▪ Xhamia e fshatit Moranë;
▪ Xhamia “Fatih Sulltan Mehmed” – Batincë;
Xhamitë e rajonit të Karadakut;
▪ Xhamia Qendrore – Hasanbeg;
▪ Xhamia “Miraxh” – Haraçinë;
▪ Xhamia “Neda” – Haraçinë;
Xhamitë e rajonit të Dërvenit:
▪ Xhamia e fshatit Llaskarcë;
▪ Xhamia Qendrore – Kopanicë;
▪ Xhamia e fshatit Semenishtë;
▪ Xhamia e fshatit Bukoviq