465 videos 298684 views 1410 subscribers
Myftinia Shkup
Uploads
 • NETËT KULTURORE ISLAME 2023
 • Në prag të iftarit | Ramazani 2022/1443 h
 • Ramazani 2020/1441
 • NJË AJET NJË KOMENT | Ramazani 2019/1440
 • Kurani famëlartë | Ramazani 2019/1440
 • Ligjërata të Myftiut dr. Qenan ef. Ismaili
 • Ligjërata | Ramazani 2018/1439
 • Lexim Kurani | Ramazani 2018/1439
 • Kurani famëlartë me nxënësit e mektebeve 2023/1444h
 • Në prag të iftarit 2023/1444h
 • Emrat e bukur të Allahut 2023/1444
 • LIGJËRATË MUJORE
 • MANIFESTIME TË NETËVE TË DALLUARA
 • MBRËMJE KURANORE
 • SEMINARE
 • TRIBUNA
 • NETËT KULTURORE ISLAME
 • AKTIVITETE PERIODIKE
 • Xhamia simbol i shkupit
 • Kur'ani Famëlartë | Ramazani 2022/1443H
 • Një hadith, një ngjarje | Ramazani 2022/1443h
 • MESAZHE XHUMAJE nga Shkupi
 • Një ngjarje nga Kurani Famëlartë | Ramazani 2021 | 1442
 • ..në prag të iftarit | Ramazani 2021 | 1442
 • MEVLUDI NË GJUHËN SHQIPE
 • KURANI FISNIK | MUKABELE
 • KURANI FAMËLARTË ME ZËRA TË BUKUR 2020
 • NJË HADITH, NJË KOMENT | RAMAZANI 2020
 • PYETE MYFTININË!

Dispozita Islame e pasurisë/thesarit të gjetur?!

27.11.2023
Prof. Dr. Taxhedin ef. Bislimi, Kryetar i Komisionit për çështje fetare pranë Myftinisë së BFI - Shkup përgjigjet në pyetjen: “Dispozita Islame e pasurisë/thesarit të gjetur?! ”, që realizon Myftinia e BFI - Shkup në kuadër të projektit "Pyete Myftininë". Pyetjet tuaja dërgoni në: • facebook / MyftiniaShkup • instagram / MyftiniaShkup pyetje@myftiniashkup.org.mk
109
2
0

A LEJOHET PUNËSIMI NË RESTORANT, KU I PUNËSUARI DUHET TË SHËRBEJ ALKOOL?!

23.11.2023
Prof. Dr. Taxhedin ef. Bislimi, Kryetar i Komisionit për çështje fetare pranë Myftinisë së BFI - Shkup përgjigjet në pyetjen: “A lejohet punësimi në restorant, ku i punësuari duhet të shërbej alkool?!”, që realizon Myftinia e BFI - Shkup në kuadër të projektit "Pyete Myftininë". Pyetjet tuaja dërgoni në: • facebook / MyftiniaShkup • instagram / MyftiniaShkup pyetje@myftiniashkup.org.mk
150
1
0

PYETE MYFTININË| A lejohet punësimi në bankat jo islame?

16.11.2023
Prof. Dr. Taxhedin ef. Bislimi, Kryetar i Komisionit për çështje fetare pranë Myftinisë së BFI - Shkup përgjigjet në pyetjen: “A lejohet punësimi në bankat jo islame?”, që realizon Myftinia e BFI - Shkup në kuadër të projektit "Pyete Myftininë". Pyetjet tuaja dërgoni në: • facebook / MyftiniaShkup • instagram / MyftiniaShkup pyetje@myftiniashkup.org.mk
257
1
0

PYETE MYFTININË| A kam të drejt të e fali para kohe namazin e sabahut?

09.11.2023
Prof. Dr. Taxhedin ef. Bislimi, Kryetar i Komisionit për çështje fetare pranë Myftinisë së BFI - Shkup përgjigjet në pyetjen: “A kam të drejtë, të e fali para kohe namazin e sabahut?”, që realizon Myftinia e BFI - Shkup në kuadër të projektit "Pyete Myftininë". Pyetjet tuaja dërgoni në: • facebook / MyftiniaShkup • instagram / MyftiniaShkup pyetje@myftiniashkup.org.mk
593
5
0

PYETE MYFTININË| Shitja e veturës me këste!

06.11.2023
Prof. Dr. Taxhedin ef. Bislimi, Kryetar i Komisionit për çështje fetare pranë Myftinisë së BFI - Shkup përgjigjet në pyetjen: “ Një tregtar pyet, a kam të drejtë që të shes veturën më shtrenjtë nëse kërkon që pagesën ta e realizojë me këste”, që realizon Myftinia e BFI - Shkup në kuadër të projektit "Pyete Myftininë". Pyetjet tuaja dërgoni në: • facebook / MyftiniaShkup • instagram / MyftiniaShkup pyetje@myftiniashkup.org.mk
819
3
1

PYETE MYFTININË| Kurorëzimi gjatë fejesës, edhe pse dasma mund të jetë më vonë!

02.11.2023
Prof. Dr. Taxhedin ef. Bislimi, Kryetar i Komisionit për çështje fetare pranë Myftinisë së BFI - Shkup përgjigjet në pyetjen: “Kurorëzimi gjatë fejesës, edhe pse dasma mund të jetë më vonë!”, që realizon Myftinia e BFI - Shkup në kuadër të projektit "Pyete Myftininë". Pyetjet tuaja dërgoni në: • facebook / MyftiniaShkup • instagram / MyftiniaShkup pyetje@myftiniashkup.org.mk
544
6
0

PYETE MYFTININË| Dispozita e mehrit në rast të shkurorëzimit kur nuk dihet shkaktari i ndarjes!

30.10.2023
Prof. Dr. Taxhedin ef. Bislimi, Kryetar i Komisionit për çështje fetare pranë Myftinisë së BFI - Shkup përgjigjet në pyetjen: “Dispozita e mehrit në rast të shkurorëzimit kur nuk dihet shkaktari i ndarjes!”, që realizon Myftinia e BFI - Shkup në kuadër të projektit "Pyete Myftininë". Pyetjet tuaja dërgoni në: • facebook / MyftiniaShkup • instagram / MyftiniaShkup pyetje@myftiniashkup.org.mk
266
2
0

PYETE MYFTININË| Kurorëzimi pa lejen e prindërve!

24.10.2023
Prof. Dr. Taxhedin ef. Bislimi, Kryetar i Komisionit për çështje fetare pranë Myftinisë së BFI - Shkup përgjigjet në pyetjen: “Kurorëzimi pa lejen e prindërve!”, që realizon Myftinia e BFI - Shkup në kuadër të projektit "Pyete Myftininë". Pyetjet tuaja dërgoni në: • facebook / MyftiniaShkup • instagram / MyftiniaShkup pyetje@myftiniashkup.org.mk
218
4
0

PYETE MYFTININË| Dispozita e dhuratave dhe mehrit të përcaktuar pas divorcit!

19.10.2023
Prof. Dr. Taxhedin ef. Bislimi, Kryetar i Komisionit për çështje fetare pranë Myftinisë së BFI - Shkup përgjigjet në pyetjen: “Dispozita e dhuratave dhe mehrit të përcaktuar pas divorcit!”, që realizon Myftinia e BFI - Shkup në kuadër të projektit "Pyete Myftininë". Pyetjet tuaja dërgoni në: • facebook / MyftiniaShkup • instagram / MyftiniaShkup pyetje@myftiniashkup.org.mk
167
3
0

PYETE MYFTININË| Dispozita e ndarjes së pasurisë mes dy vëllezërve!

10.10.2023
Prof. Dr. Taxhedin ef. Bislimi, Kryetar i Komisionit për çështje fetare pranë Myftinisë së BFI - Shkup përgjigjet në pyetjen: “Dispozita e ndarjes së pasurisë mes dy vëllezërve”, që realizon Myftinia e BFI - Shkup në kuadër të projektit "Pyete Myftininë". Pyetjet tuaja dërgoni në: • facebook / MyftiniaShkup • instagram / MyftiniaShkup pyetje@myftiniashkup.org.mk
374
3
0

MANIFESTIM QENDROR| JAVA E LINDJES SË MUHAMEDIT ALEJHI SELAM

09.10.2023
MEVLUD JAVA E LINDJES SË MUHAMMEDIT A.S || 29.09.2023 || Xhamia e re Çair MYFTINIA E BFIM-SHKUP
221
4
1

PYETE MYFTININË| A obligohet të merr abdes ai që pastron xhenazen dhe a nevojitet të lexohet dua ?

19.09.2023
Prof. Dr. Taxhedin ef. Bislimi, Kryetar i Komisionit për çështje fetare pranë Myftinisë së BFI - Shkup përgjigjet në pyetjen: “A obligohet të merr abdes ai që pastron xhenazen dhe a egziston ndonjë dua gjatë pastrimit”, që realizon Myftinia e BFI - Shkup në kuadër të projektit "Pyete Myftininë". Pyetjet tuaja dërgoni në: • facebook / MyftiniaShkup • instagram / MyftiniaShkup pyetje@myftiniashkup.org.mk
203
1
0
Load more...