VIZITAT E RREGULLTA KUSHTUAR XHAMIVE TË RAJONEVE TË SHKUPIT NGA REFERENTËT E MYFTINISË

 

Më 6 nëntor 2020, (e xhuma) , referenti i rajonit të Dërvenit, Rexhep ef.Imeri, prezantoi në 4 xhami përgjatë 4 kohëve të namazit.

Përgjatë këtyre vizitave ndau kohë për të bashkëbiseduar me besimtarët si dhe për t’u njoftuar me gjitha sfidat që ballafaqohen këshillet e xhamive në mbarëvajtjen e punës së xhamive të tyre.

▪︎Në kohën e faljes së namazit të xhumasë vizitoi xhematin e fshatit Arnaqi e Poshtme.
▪︎Në kohën e faljes së namazit të ikindisë vizitoi xhematin e xhamisë së Arnaqisë së Epërme, me ç’rast vizitoi dhe xhaminë e re që së shpejti do ti hap dyert për besimtarët.
▪︎Në kohën e faljes së namazit të akshamit, vizitoi xhematin e xhamisë së Lubinit.
▪︎Në kohën e faljes së namazit të jacisë vizitoi xhematin e xhamisë së fshatit Shishovë.