VIZITOHET XHEMATI I MESXHIDIT “MËSHIRA” – FUSHË TOPHANË

Më datë 30 korrik 2021 (e xhuma), dr.Fatmir ef.Zaimi, referent i xhamive të rajonit të qytetit mbajti hytben e xhumasë në Mesxhidin “Mëshira” në lagjen Fushë Tophanë.
Dr. Fatmir ef. Zaimi, përcolli mesazhin e xhumasë dhe udhëhoqi xhematin në faljen e namazit.
“Këshilla islame” – ishte tema që trajtoi Fatmir Efendiu, në hytben e xhumasë.