VIZITOHET XHEMATI I XHAMISË “AGA SADIK” NË FSHATIN OGNJANCË

Më datë 26 mars 2021 (e xhuma), referenti i Myftinisë së Shkupit, H. Fejsall ef.Kadriu vizitoi xhematin e xhamisë “Aga Sadik” në fshatin Ognjancë me rastin e emërimit të Muslim ef.Alijit, hatib pranë kësaj xhamie.
Para faljes së namazit të xhumasë, H.Fejsall ef. Kadriu në fjalën e tij të mbajtur para xhematit theksoi detyrat dhe obligimet e hatibit bazuar në Rregulloren e Punës së Myftinisë së Shkupit dhe i’a dorëzoi autorizimin në emër të Myftiut, hatibit të sapo emëruar në detyrën e hatibit, Muslim Efendiut.