VIZITOHET XHEMATI I XHAMISË SË LAGJES NEREZ

Sot, më datë 9 korrik 2021 (e xhuma), dr.Fatmir ef.Zaimi, referent i xhamive të rajonit të qytetit dhe h.Rexhep ef.Imeri referent i rajonit të Dërvenit, vizituan xhematin e xhamisë së lagjes Nerez me rastin e emërimit të hfz. Nesim ef.Bajrami në detyrën; hatib, imam dhe mualim pranë kësaj xhamie.
Para dorëzimit të autorizimit, referenti h.Rexhep ef.Imeri në fjalën e tij të mbajtur para xhematit të pranishëm, në emër të Myftiut uroi Hfz.Nesim ef.Bajramin për detyrën e re duke i dëshiruar mbarësi në punën e tij dhe mes tjerash përmendi obligimet dhe të drejtat që i takojnë nëpunësit fetar bazuar në Rregulloren e Punës së Myftinisë së Shkupit.
Hytben e xhumasë e mbajti dr. Fatmir ef.Zaimi.