SHPËRNDAHEN 400 PAKO USHQIMORE NË RAJONET E MYFTINISË SË SHKUPIT

Me 6 mars 2024, Myftinia e Shkupit në koordinim me nëpunësit fetar dhe këshillet e katër rajoneve të Myftinisë bëri shpërndarjen e 400 pakove ushqimore dedikuar familjeve në nevoj dhe jetim në prag të muajit Ramazan.
Myftinia e Shkupit këtë aktivitet humanitar e realizoi në koordinim me O. H. e që është donacion i drejtorisë së vakëfit të Republikës Turkiye.
Me këtë shpresojmë që sadopak do të begatohen sofrat e iftarit.