FILLUAN IFTARET HUMANITARE

Nga 23 mars 2023, Myftinia e BFI – Shkup filloi me iftaret humanitare.
Për çdo natë në bazë të numrit të paraqitur në sofrën e iftarit u shërbyen reth 70 agjërues.
Këto iftare iu dedikuan studentëve, familjeve me jetimë dhe familjeve në nevojë dhe u shtruan për çdo natë gjatë muajit të bekuar të Ramazanit.