MYFTINIA E SHKUPIT REALIZON EDICIONIN E 27- TË TË EMISIONIT “DRITA E JETËS” NË RADIO SHKUPI

Sonte, 30 janar 2020, transmetohet edicioni i radhës i emisionit edukativo – fetar “Drita e Jetës” nën udhëheqjen e Valbona Zunçe – Pajazitit.

Mysafir në emisionin e sontëm është Rahim ef.Kaloshi, hatib në xhaminë ‘Arasta’ – Çarshi e Vjetër

Tema: “Puna dhe feja islame”

Emisioni do të transmetohet sonte me fillim nga ora 21:30 – 22:30, në valët e Radio Shkupit.

Zyra për Informim pranë Myftinisë së BFI – Shkup