MYFTIU REALIZOI TAKIM ME UDHËHEQËSIN E HAXHINJËVE TË SHKUPIT

Me datë1 korik 2023, u realizua takim me udhëheqësit e haxhilerëve të Shkupit, në këtë takim u bisedua ecuria e planit për haxhin 2023, plan ky i cili është pregaditur para se të nisen në këtë udhëtim, Myftiu dr.Qenan ef.Ismaili shprehi falenderime për seriozitetin e udhëheqësis në realizimin e detyrave dhe shërbimin që kanë ofruar për haxhinjët.
Njëashtu në këtë mbledhje u bisedua edhe për aktivitetet dhe vizitat të cilat do të realizohen në ditët në vazhdim deri sa haxhinjët do të qëndrojnë në Meke.