SEANCA E GJASHTË DHE E FUNDIT E DËGJIMIT TË HAFIZIT TË RI ENSAR ÇAJANI

Sot, më 11 qershor 2021 (e xhuma), para komisionit për vlerësim të hafëzllarëve pranë Myftinisë së Shkupit u realizua seanca e gjashtë e dëgjimit të hafizit të ri Ensar Çajani.
Para fillimi të seancës së dëgjimit, fjala e rastit i takoi h.Fejsall ef.Kadriut.
Hafiz Ensar Çajani para komisionit lexoi xhuzin; 26; 27; 28 29 dhe 30.